Rosa bandet

Nu i oktober har ROSA BANDET en kampanj. Jag stödjer självklart dom med deras forskning och kampanj om bröstcancer. Att någon ska drabbas är hemskt.  Stöd ROSA BANDET genom att lägga in en liten banner på din blogg:

Kopiera den här koden:
<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>

Och lägg in den precis under </body> i din kodmall.



Hoppas att du också lägger in den! :)

Cupcake

Hej! Igår så var jag inne på Fokis blogg. Då hade hon skrivet ett inlägg (länk) när hon var på cafe. Hon hade köpt en cupcake bl.a. Jag tyckte att den såg jätte god ut! Och idag när jag, pappa och min syrra skulle gå och fika, fanns det exakt såna där. Till och med samma muffinsform. Lite kul, va? Och den var suuper god. <3 Fast jag valde en med en rosa godis uppe på. :)
Kraam

Crazy sofas




Rätt coola ändå. Eller hur? Och de ser rätt sköna ut också. ;)


Halsduk

Lisa tube Rabbit 99 SEK
Halsduk 99:-, ginatricot.

Idag köpte jag den här halsduken. Älskar den! Jag har hört om den och kände att det passade bra med en sådan nu i höst. Det blev den här färgen. Det fanns i rosa, svart och grått också.
Vad tycks?

  • Till bloggens startsida


  • Heej! Jag är en tjej som bara älskar att fota. Jag fotar nästan allt jag ser och min dröm är att bli fotograf. På fritiden går jag på dans, och det är ett annat stort intresse. Hoppas att du gillar min blogg och mina bilder! :D