Fiolen

Tjolahopp!


Idag var jag i skolan. Vi hade dans, matte, biologi och lite annat. Efter skolan åkte mamma, min syster och jag till min systers fiol. Jag spelade fiol när jag var liten men slutade.. Nu har jag funderat ett tag om jag ska börja igen. Och idag hängde jag som sagt med min syster (som spelar) och då provade jag också. Det var rätt så kul!
När vi kom hem började jag träna på engelska glosorna som jag hade i läxa. Det är 54 stycken och alla är till imorgon!!! Jobbigt, va!? Jag har suttit med de i nästan en timme nu..
Alldelles nyss öppnade vi ett paket vi fick från mina kusiner (de bor utomlands). Jag fick en parfym och jätte söta näsdukar! =) Jätte snällt av dem!!


Kramisar!
 Parfymen jag fick av dem!


Fredag = frisördags!

Hej!

Nu är det fredag och idag har jag varit i skolan. Allt var kul utom på svenskan då våran lärare plötsligt sa att vi skulle ha ett test! Vi visste ju inte om det, men det var inget man kunde träna till. Det gick väl sådär.
Efter skolan åkte mamma och jag till en frisören. Jag skulle ju klippa mig! Det blev jätte bra tycker jag! Ungefär en decimeter kortare.. Det känns konstigt när jag borstar det för att det plötsligt tar slut. =P
Alldelles nyss såg jag på "Projekt prinsessa! Den var jätte bra! Ni borde verkligen se den!

Ha det gött! Trevlig helg! /Nissevalpen






 Bild från filmen!


Om idag.. =)

Hej!

Idag var jag i skolan, såklart! Jag skulle hänga med en kompis hem efter skolan.. Men hon sa sen plötsligt att det inte gick.. =( Det var väldigt tråkigt! Jag hade inte tagit cykeln med mig för att jag skulle hem till henne, så därför fick jag gå vägen hem. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket. 
Idag var det inge god mat i skolan, men imorgon blir det tacobuffe!! Yes! Tacos är min favoriträtt! Imorgon ska jag också klippa mig, men det är ju efter skolan (såklart!). Ska klippa det lite kortare.. Jag hoppas att det blir bra!

Kramiz!

Så här långt vill jag ha kanske, eller kanske lite längre. Vad tycker du? (Eller snarare ni som vet hur jag ser  ut).. Tycker ni att jag ska klippa så! Kommentera gärna!

Today

Hej!

Idag var jag i skolan. Vi hade lite olika lektioner.
Idag var det också audition för elevens val dans!! Min kompis och jag gick dit. Jag var jätte nerövs innan! För de väljer bara ut vissa. Men det var jätte kul!! =) I slutet av nästa vecka får vi reda på om vi kommer med eller inte. Hoppas att jag kommer med!

Ska gå nu! Kram

 Kolla vilken söt barn-säng!

A friend here

Heej! ♥

Idag har jag varit i skolan. Det var rätt så kul.
Efter skolan var jag med en kompis, det var kul! Vi gjorde lite allt möjligt.
Imorgon är det audition till elevens val (dans)! Jag ska gå på det och är lite nervös!!

Orkar inte skriva mer! Kram

 Haha! Roligt hus! Det är en gräsmatta på taket! De har nog inte så många fönster på baksidan! XD


Springa i regnet =P

Hej!!

Mamma, pappa och jag var precis ute och sprang. När vi hade sprungit en bit började det regna lite.. men vi brydde oss inte om det så mycket.. Men sen började det plötsligt spöregna!! Vattnet rann nerför i hela ansiktet, ibland såg man knappt något för att man hade så mycket vatten i ögonen. Men det som var bra det var att vi inte svettades lika mycket. När vi kom hem var vi helt dyngsura!!
Jaja, idag kom min morbror och moster till oss och fikade, det var kul!
Nu måste jag gå! För jag och min syster har lovat mamma att fixa mataen, det blir tacos! Mums!

Hejdå!


Orkar inte skriva, lägger upp roliga bilder istället!

 Haha, tänk att ha en sådan här knapp!

 Nice toalett!

 Kolla vad jag hittade för gammal glass-karta.. Kolla vad glassarna är billiga!!! 50 öre!!! Hahha! Inte så dyrt direkt..


Första RIKTIGA dagen

Hej!

Idag började vi följa shemat. Vi hade:

- musik
- svenska
- lunch
- so
- matte
- kemi/fysik

Sen var dagen slut. På alla lektioner så fick vi böcker och pratade mest.. Nu är det helg! Jippie! Skönt! Är rätt så trött..
Min kompis har skaffat hund, hon fick hem den idag, är så glad för hennes skull!! =) Vet hur det känns att precis bli matte!! =)

Trevlig helg (eller snarare hälg)!! Kramisar



Första dagen!

Hej!

Idag började vi skolan! Jag var väldigt nervös innan. Jag och tre andra kompisar hade bestämmt att vi skulle cykla tillsammans så det gjorde vi. När vi kom fram till skolan såg jag att jag hade fått en annat skåp, ett rätt så långt ner.. inte så kul, men de var de största skåpen! Så då får jag åtminstone plats med grejerna. Men jag är ändå rätt så nöjd.
Sedan fick vi se shemat och det stod att vi slutade halv fem på torsdagar, och klockan fyra på torsdagar börjar min dans!!!! =( Jag visste inte vad jag skulle göra, jag ville ju inte hoppa av gruppen. Men vår lärare sa sen att det inte var alla som slutar så sent den dagen.. Och jag slutar som tur var inte så sent! Jag slutar kvart över tre, så då hinner jag precis!! Vilken tur!
Efter det åt vi lunch, det blev något som inte var så gott direkt. Men, men.. Sedan var dagen slut. När jag kom hem visste jag inte vad jag skulle göra eller snarare jag hade inget att göra.. Efter ett tag kom jag på att jag kunde åka och köpa en tidning. Precis då gick min systers kompis hem så min syster hängde med till affären! Det fick bli en "Frida"!
Förresten imorgon börjar allt, alltså då börjar vi ha riktiga lektioner och följa shemat.

Nu måste jag gå! Bye!



Strassburgare!

Hej!

Idag var jag med en kompis. Vi hade jätte kul! Vi gjorde bl.a en egen tidning tillsammans. Vi bakade också! Ett par kakor som hette strassburgare. Det var jätte svårt att göra dem, för degen var ungefär som en smulpaj det var svårt att få ihop den. Men sedan när vi hade lyckats och de hade varit inne i ugnen ett tag så skulle vi doppa dem i choklad.. Då bröts de på mitten och ramlade ner i skålen med smält choklad!! Haha! Det var verkligen svårt, men de blev suuuper goda!! Tycker jag. =P
Nu ska jag se ett program!

Kram! =)

 De såg ut så här fast med choklad på!! Och så var de inte så fina för man skulle spritsa ut dem men vi hade ingen sprits så vi gjorde med händerna! =P

Min tröja!!



Förresten hittade en bild på min nya tröja!! Alltså den jag köpte idag! (Jag har inte tagit bilden) Ha det bra! Kram

Både roligheter och tråkigheter

Hej!

Idag skulle jag vara med en kompis. Men mitt på dagen sms:ade hon och sa att hon inte kunde.. Tråkigt.. =(
Jaja, mamma, jag och min syster åkte till ett centrum istället. Där köpte jag en tröja, en kalender/almanacka, ett läppglans, pennskrin (som jag kanske ska byta) och lite pennor.
För några timmar sedan kom jag på att "So you think you can dance" går idag!! Jippie!! Jag blev genast glad då!
Imorgon kommer en kompis till mig och det ska bli kul!

Hej svejs!


Klotter..

Före
Efter

Före
Efter

De här bilderna har jag tagit. Jag har precis fixat dem.. med ljus och så. Alltså det är ju inte bra med klotter och så men det blir snyggt om man ändrar färgerna på datorn.. Eller vad tycker ni?

Kompisar

Hej!

Idag var jag med en kompis. Det var kul! Vi spelade kubb och crocket. Crocket har jag aldrig spelat, men det var super kul! Vi gjorde lite annat också. Vi åt pizza som lunch.. gott! Jag gillar inte så mycket saker (att äta alltså).. Min kompis och hennes syster började fråga mig om vad jag gillade.. det blev ungefär så här:

- Blåbärspaj?
- Nej.
- Broccoli?
- Nej.
- Kräftor?
- Nej
- Pizza?
- Ja! =)


Haha!! Det var kul!! Efter ett tag åkte jag hem.
Imorgon måste jag köpa en kalender och ett pennskrin. För vi börjar skolan snart.

Tack och hej, leverpastej!

 Kompisar <3

Paris dogisar



Nu undra du säkert vad det här är.. Det är Paris Hiltons hundars hundkoja. Den kostade 2 miljoner och liknar Paris riktiga hus. Den har två våningar, på nedervåningen finns det ett vardagsrum och på övervåningen finns det ett sovrum. I sovrummet finns det en garderob där hundar har sina kläder. Allt i huset som du säkert förstår är rosa. =P

Najs eller bajs?


Cykelturen

Hejsan hoppsan!

Idag var vi ute på en cykeltur. Min gamla lärare har flyttat till ett hus i närheten av oss, så vi skulle hälsa på henne. Hon hade sagt att vi gärna kunde göra det. Så vi kom över med en blomma. Hon blev jätte glad! Vi fikade där. Sedan åkte vi hem.
Efter det sprang mamma, pappa och jag i skogen.. ett varv runt en sjö. När vi kom hem igen strechade vi och gjorde flera situps. När jag sen gick in i duschen, duschade jag med kallt vatten för att jag var så varm, det var jätte skönt!!
Mamma har bakat äppelpaj, så den ska vi snart äta.. Den är säkert jätte god!!

Hejdå! Kram <3

Söt!

De sista dagarna på danslägret!

Hello!

I torsdags var det näst sista dagen på danslägret. Vi lade till massor och blev klara med alla danser! Vid fyra när dagen var slut kom mamma och hämtade mig. När jag hade duschat och packat skjutsade mamma mig tillbaka, jag skulle ju sova över där. När jag kom fram fixade jag min madrass och min sovsäck. Sedan åt vi pizza, jag åt en vesuvio alltså med bara skinka. Efter det tittade vi på en film. Jag kommer inte ihåg vad den heter, men den var jätte bra! Det var en dansfilm.. =P Lärarna ställde fram tre stora skålar med chips och ungefär fyra skålar med godis!!! Vi åt inte äns hälften av allt (vi var 30 personer ungefär), alla var så mätta efter pizzan. Så när filmen var klar fanns det väldigt mycket kvar! Filmen tog slut vid 11 ungefär. Då satte lärarna på musik i två salar... alltså låtarna från danserna. Så ibland gick jag in i ett av rummen och då spelades en låt från vår grupp upp och då hoppade jag bara in och dansade sedan var det kanske en låt från den andra gruppen som sattes på där, då gick man bara in i andra rummet och då spelades ofta en annan låt från vår grupp upp... (fattar ni?) Så man gick liksom fram och tillbaka. Lärarna stod alltid bredvid och tittade på danserna och fixade med musiken.. Efter ungefär sjunde gången vi spelade upp samma låt så tyckte de att vi dansade för mycket!! Haha! De tyckte inte att det var något "rep-sova-över-party"! =D Så då gick vi in och gjorde flera lekar, limbo bl.a. Efter det berättade lärarna spökhistorier de varit med om där på dansskolan.. De var rätt så läskiga. Så sedan när vi skulle lägga oss var alla helt skraja!! Haha! Efter ett tag lade alla sig ner men vissa pratade fortfarande.. Men till slut somnade jag och sen pratade någon högt så då vaknade jag men sen somnade jag igen och sen vaknade jag... och så vidare.. Sista gången jag vaknade var halv tre!!
På morgonen väckte lärarna oss. Då gick vi ner till hotellet under och åt frukost. Det var gott. Sedan gick vi upp och dansade. Den andra gruppen visade alla deras danser för oss och så visade vi upp våra. Det var kul att se deras! Sedan hade vi frukt paus, då fick man också ta godis..Haha! Det var fortfarande massa kvar från dagen innan. Sedan gick vi igenom sånt som var svårt eller som vi inte kunde i danserna.. Efter det var det lunch. Det blev tacos!!! MUMS! Sedan spelade vi fotboll ute. När vi hade gjort det gick vi igenom alla danser en sista gång där vi skulle visa upp dem sedan.. Efter det kom föräldrarna. Jag var jätte nervös.. Men när jag började dansa släppte det lite och jag bara dansade.. =P Alla danser gick jätte bra! När alla danser var klara gick vi hem. Innan det anmälde vi mig till en kurs (streetdance)!! Pirrigt!! Men det blir säkert kul!

Långt inlägg, va!? Kul att du har orkat läsa det iallafall! =) Kram


Dansläger

Hej, hej!

Idag var det dags för dansläger igen. Det var ungefär som igår fast nu är vi snart klara med danserna.
Imorgon kommer vi sova över där i danssalarna.. Kommer säkert bli jätte kul! Lärarna sa att de skulle fixa massor av chips, godis, läsk och snacks!! Haha! Får se vad de kommer med. På morgonen i över morgon ska vi äta frukostbuffé på hotellet nedanför. =) Najs!
Allt är verkligen jätte kul utom att jag har JÄTTE träningsvärk!! Man kanske fattar det efter så många timmar. Alla andra i gruppen har också träningsvärk, nästan ingen kan gå normalt. När jag dansar försöker jag att inte tänka på det, och så dansar jag fast det gör ont.. =S
Nu efter de här dagarna börar jag fatta att jag gillar streetdance rätt så mycket. Inte alls min stil egentligen men det är verkligen kul. Så nu har jag och mamma suttit här och tittat på kurser för det i höst. Jag gör inget annat utom att dansa jazz i veckan så jag gör inte direkt för mycket.. =D Får se hur det blir!
Förresten nu håller jag på och läser tredje boken av tillsammans.. De är verkligen jätte bra!!

Hejdå!



P.S. Nu har jag fixat min design också! Hoppas att ni gillar den!

Dansläger: dag 2

Hejsan!
Idag var det dansläger igen. Orkar inte babbla om allt så jag skriver upp det på en "lista".

1. Danslektion med en streetdance-lärare.
2. Fruktpaus
3. Danslektion med en jazz-lärare
4. Lunch (köttbullar med potatis)
5. Tipspromenad
6. Danslektion med en streetdance-lärare. *
7. Macka-paus
8. Danslektion med en jazz-lärare. (Vi hade en annan en igår, hon som vi hade skulle inte vara där idag)

Haha! Det blev ungefär som igår.. Vi gjorde inte mycket annat än att vi gick tipspromenad och lade till mer på danserna.

*Jag skriver inte "en annan danslärare än den första". Hoppas att ni förstår ändå..

Bye! =)


Första dagen på danslägret

Hej!
Steg upp tidigt idag för att jag skulle på dansläger. Jag klädde på mig, åt och sedan åkte vi. Jag var JÄTTE nervös.. När jag kom dit så var det liksom två grupper, grupp 1 och 2. Jag var i grupp 1. Vi var med de andra i pauserna men de var yngre så de var inte med på våra lektionerna. Då hade de en annan lektion.
Det går till så här: Under veckan lär man sig fyra olika danser (två streetdance och två jazz) av fyra olika lärare. Under alla dagar i veckan får man vara med alla lärare i en timme var (alltså per dag). Fattar du?
Så här såg "programmet/schemat" ut idag:

1. Danslektion med en jazz lärare
2. Fruktpaus
3. Danslektion med en streetdance-lärare.
4. Lunch (Spaghetti med köttfärsås)
5. Lekar med pris (vi var indelade i lag, vårt lag hette "pussgurkorna", haha! vi kom inte på något annat. =) (Vi var inte de som vann.. )
5. Danslektion med en streetdance-lärare (en annan en den första streetdance läraren)
6. Macka-paus
7. Danslektion med en jazz lärare (en annan en den första jazz läraren) (hon har jag i vanliga fall när jag dansar)
SLUT!

När jag anmälde mig till kursen sa jag att jag aldrig hade dansat streetdance förut. Men de sa att alla inte heller hade gjort det. När jag kom dit kunde nästan alla båda danserna! Jag och ungefär 2 till kunde inte streetdance. Men resten kunde!!! Jag har ju liksom aldrig tagit ett steg förut!! Men men det gick bra ändå men det var ju lite jobbigare för mig än för de andra. Förresten streetdancen var mer mer som hiphop... Svårt men kul! =D

Jaa... det var väl allt då.. Förresten min mamma har hämtat Tillsammans boken nu!! Jippie! Och min kamera har blivit knäpp.. för sjuttioelfte gången... =(

http://www.youtube.com/watch?v=M_DCkE2wNbg Det här är en av låtarna från en av danserna. (streetdancen/hiphopen) Vi har gjort fram till den första refrängen än så länge.

Hejdå! Kramis

Fixad och trixad bild

Hej!
Idag åkte min farmor.. =( Det var lite tråkigt.
Innan det var vi på Fåfängan.. Skoj! Vi fikade där. Vi träffade min och Millis lärare där.. från Paris!! Haha! Hon var här i Sverige på semester! Det var kul att se henne.
Imorgon är det dags för danssläger! Är väldigt nervös men det kommer nog gå bra! Får hoppas att man lär känna någon där då. =D
Har hållit på och fixat med bilder.. Resultatet på en:

 Mammas armband. Gillar det såå mycket!!

Ha det bra! Kram

VOTE!



Här hade Rihanna och Paris Hilton samma klänning! Vem tycker du bar den bäst? Kommentera gärna och rösta!! =D Kramisar

Otursdag men ändå glad!

Hej!
Jag är inte alls glad nu.. för igår fixade jag min kamera hos expert så att jag kunde ta foton med den idag och imorse laddade jag den och testade att ta kort m.m så att den skulle funka så att jag kunde ta några bilder när min farmor är här. Sedan när jag packade för att vi skulle åka ut med båten då glömde jag den!!!! Hur dum kan man vara! Jag satt där i båten och såg kameran framför mig ligga på skrivbordet... Typiskt!! Jaja, utom det har vi varit inne i Vaxholm och fikat och legat och solat på ett ställe. Fast därkunde vi inte bada för det fanns alger där.. =( Fast vi badade då på ett annat ställe! =)
Nu har min mormor och morfar precis gått, de var här på middag, de ville träffa min farmor och så..
Nu ska jag snart gå och lägga mig! Måste göra mig i ordning!! Kram, kram!

Söt, va!?

Farmor här!!! <3

Hej!
Igår kom min farmor till oss (hon är från Tyskland)!! Det är jätte kul att hon är här!!

Idag var vi ute med båten.. som vanligt! =D Vi åkte direkt till en strand.. Det var jätte mysigt där och vi badade och solade i flera timmar! Sedan åkte vi till en resturang och åt middag. Jag åt pannkakor med sylt och grädde. När vi var klara åt vi en glass, jag åt en Piggelin. När vi åkte hem kom det massor av stora båtar så vi fick jätte stora vågor. Sedan efter ett tag kom "Viking Line"!!! Det blev rätt så stora vågor av den också.

Ha det bra!


 Ett sandslott jag gjorde på stranden! =D

My pancakes.. <3

 Den här färjan såg vi också, det var "Cinderella".


Två filmer du bara måste se!!

Måste bara rekommendera två jätte bra filmer (tycker jag iallafall).. Meangirls och Wild child..

Meangirls

Meangirls handlar om en tjej som heter Cady. Hon har precis flyttat från Afrika till USA. Hon har tagit hemundervisning så länge hon kan minnas men ska nu börja i high school. Det finns tre tjejer där som är de "populäraste", de kallar sig för The Plastics. "Ledaren" är Regina. Regina bjuder in Cady till deras gäng. Och Cady tackar såklart ja. Fast hon har egna planer och när Cady faller för Reginas ex-pojkvän blir Regina rasande och bestämmer sig för att förstöra Cadys framtid på skolan.

 Här är filmen!

Från Afrika-tjej till..

 ...en av de populäraste i skolan.


Wild child

Wild child handlar om 16-åriga Poppy som är en rik och självupptagen tjej från Los Angeles. Efter att en fest spårat ur skickar hennes pappa henne till en internatskola i England för att få ordning på henne. Poopy längtar tillbaka till friheten och gör allt för att bli reglerad. Poppy inser efter ett tag att hennes dåliga beteende inte kommer att leda någon vart, så tillsammans med sina nya vänner och rumskamrater planerar hon en ny flyktplan. Men efter ett tag börjar hon undra om hon egentligen inte vill stanna...

 Filmen!

 Poppy går från att vara en självupptagen tjej..

 ..till en riktigt bra vän!

 Hennes "nya jag" och kompisarna!


Betyg: Meangirls: ♥♥♥♥♥
            Wild child: ♥♥♥♥♥

De är verkligen värda toppen betyg båda två!

Ha det bra! Kram

Dansläger... snart!!

Hej!

Idag var vi ute med båten.. igen! Vi lade till vid en liten strand! Det var sån här vanlig sand där! Skönt! För den var alldelles "mjuk"! Vi låg där hela dagen! Jag badade med min syrra efter vi hade ätit lunch och så badade jag precis innan vi skulle åka, fast då badade jag själv. Det var isskallt men ändå väldigt skönt. Imorgon ska jag kanske hämta den tredje boken av tillsammans! Den ska komma in imorgon.. får hoppas att den verkligen är inlämnad då!
Förresten om en vecka ska jag gå på dansläger! Det kommer att bli super kul! Men det är ett dansläger med streetdance och jazzdans i... och jag kan bara jazzdans! Har aldrig dansat streetdance!!! Haha, men de sa att hälften av alla kan streetdance och de andra kan jazzdans, så ska vi liksom lära oss det andra också! Jag är JÄTTE nervös!!! =S Hehe!

Ha det bra! Ska se ett program nu! Hejdå!

http://www.youtube.com/watch?v=yBAc0Qmdcwc Streetdance! Ser svårt ut!! =)

Tillsammans

Hej!

Glömde att säga att igår läste jag ut den andra boken i tillsammans. Jag hade sparat sidorna och inte läst på några dagar, men igår var jag tvungen att läsa.. Det som är typiskt är att den tredje boken inte har kommit in än!! =(=(
Idag ska vi också åka ut med båten, skriver mer om det senare!

Bye!
Fint toapapper! =D

Kort inlägg

Hej!

Idag var vi hela dagen på ett ställe ute vid vattnet, vi åkte dit med båten. På kvällen åkte vi in till Vaxholm och åt där. Jag åt lax! Jag såg massor av roliga saker under dagen som jag ville ta foto på! Men kameran har ju blivit konstig så den tog jag inte med mig! =(
Nu orkar jag inte skriva mer (jag har inte skrivit så mycket men men..).

Hejdå! Kramizar <3

 Den här vill jag se!! Fast jag tror att den har "premiär" i höst..

Hejdå! =(

Hej, hej!

Nu sitter jag här framför datan. Mitt rum luktar lite av min kusins parfym. Vi har precis varit och lämnat dem på flygplatsen. =( Det var inte roligt att säga hejdå! Jaja, kan berätta lite om vad vi har gjort.
Vi var nere vid stranden i 4 timmar! Vi badade, solade, åt en korv som lunch och en glass! När vi hade gjort det gick vi hem, för de skulle packa grejerna. Sedan åkte vi till flygplatsen! Jaaa,mycket mer har vi inte gjort!
Om några dagar kommer min farmor från Tyskland! Hon ville också träffa oss. Men hon ska bara vara här i fyra dagar!
Heejdå!

 Det här är ett vandrarhem (hotell) som ligger nära flygplatsen! (Du känner säkert igen "tornet" i bakgrunden!)

 Så här ser ett rum ut!

Liten promenad

Hello!!!
Idag har vi varit och shoppat i ett centrum! Jag köpte en t-shirt och ett linne. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Alldelles nyss var vi ute med vår hund, vi gick ner till stranden för att kusinerna inte har sett den.  När vi var där vi stranden började det plötsligt spöregna!!! (Så nu sitter jag med blött hår!) Sedan efter en kvart sken solen och himlen var blå! När vi gick hem såg min syster en liten groda på gatan. Hon tog upp den och lade den i gräset bredvid.. Efter ett tag hittade min yngsta kusin en annan lite groda, hon lade också upp den. Sedan efter bara typ 3 minuter hittade jag också en!!! Haha!
Imorgon åker mina kusiner och deras föräldrar! =(=( Ush! Jag vill inte att de åker!!! Jaja, de måste ju göra det någon gång..
Hade tänkt lägga upp bilder från kameran, men det har hänt något.. Så det får jag göra någon annan gång!! <3
Här kommer coola och lite knäppa bilder:

 Kolla det här är ett akvarium för myror!! Haha! De kan bygga gångar där inne.


 Den här fåtöljen tar kort på ens rumpa!! Haha!

 Det här är fingertrummor! Man stoppar in fingrarna där under.

Ha det bra!

  • Till bloggens startsida


  • Heej! Jag är en tjej som bara älskar att fota. Jag fotar nästan allt jag ser och min dröm är att bli fotograf. På fritiden går jag på dans, och det är ett annat stort intresse. Hoppas att du gillar min blogg och mina bilder! :D