Vinnaren!

Hello!
Celina är vinnaren i kändis-tävlingen! GRATTIS!! Jag ska göra ett diplom till dig sen.. Men du får det senare! <3 Här kommer de rätta bilderna och svaren!!



1.  Alyson Stoner       2.  Julia Roberts


3. Zac Efron                  4.  Taylor Swift

Soliga dagen

Hej!
Idag fyller min kompis år, så på morgonen ringde jag och grattade henne! Sedan åkte mamma, min syster och jag till stranden! Det var jätte skönt.. Min syster och jag badade nästan hela tiden! Min pappa jobbade hela dagen, men på kvällen kom han också ner till stranden så då badade vi igen!!
Måste gå! Hejdå!




 Vatten är underbart! <3

Norge.. NAJS!!

Hej!
Jag har varit i Nordfjord i Norge från lördagen till söndagen, vi var där och vandrade. Jag ska berätta lite om det nu!
På lördag åkte vi hemifrån tidigt på morgonen. Vi skulle bila till Norge, det tog 14 ½ timme. När vi kom fram till "hotellet" så fick vi en nyckel till stugan vi skulle bo i. Sedan gick vi och lade oss på en gång.
På söndagen vandrade vi i ett högt berg som heter Högeberget. Vi hittade inte spåret men efter ett tag var vi uppe. Där uppe kunde man skriva in sig i en bok, alltså att man har varit där, det gjorde vi! När vi gick ner igen hittade vi faktiskt spåret.. det blev mycket enklare att gå då!
På måndagen åkte vi till Vestkapp, det är den mest västra delen i Norge,alltså där Norge tar slut! Vissa säger att man kan se England därifrån. Vi såg någonting suddigt men vi vet inte om det var England.. =P Det var som ett stup där det tog slut, det var ju vatten nedanför. Så det var lite läskigt om man gickk för nära kanten. Vi gick runt lite där, det fanns vilda hästar där! Och får.. Fast de var inte lika roliga! =)
På tisdagen vandrade vi i ett annat berg.. Det var jobbigt men kul! När vi kom ner från berget åkte vi till Kannnesteinen. Det är en sten som är väldigt känd i Norge för att den ser så annorlunda ut! På kvällen var det någon speciell fest på hotellet, de hade en brasa (såg ut som en majbrasa), det är tydligen något man gör varje år i Norge.
På onsdagen var det jätte varmt ute. Vi åkte till Lodalen, eller som det heter på norska Loen och vandrade lite där. Vi såg ett stort berg, på berget var det en jätte häftig glaciär! Vi stod i bara shorts och linne och nuddade nästan is, det var kul!!
På torsdagen skulle vi tälta så vi packade med oss massa saker. Vi åkte till berget vi hade vandrat på, på tisdagen.. Min väska var jätte tung så jag fick väldigt ont i axlarna!! Vi gick rätt så länge (några timmar) sedan hittade vi ett ställe där vi slog upp tältet. Sedan grillade vi korv.. Dem var sådär... Vi fick inte upp någon jätte bra glöd så det var rätt så kalla. =P Efter det lade vi oss då var klockan runt 10.. jag kunde inte somna för det ar så ljust, jag somnade ungefär halv tolv..
Dagen efter alltså på fredagen vaknade jag halv fem och kunde inte somna om.. När vi började gå så hittade vi inget spår (vi gick en annan väg tillbax, än dagen innan) så det var svårt att komma fram.. Vi gick jätte länge och efter ett tag följde vi ett djurspår för det fanns inget annat. Varje gång vi gick uppförett berg kom ännu ett till. När vi äntligen trodde att vi var framme så var vi tydligen på andra sidan staden!!!!! Vi började gå snett på berget för att komma till andra sidan, men det gick inge bra för där fanns det inte heller någon stig, så vi började gå ner för berget till staden istället (alltså gå rakt ner). Det var rätt så läskigt för det var så brant.. Och väldigt jobbigt med de tunga väskorna. Ett tag höll jag på att falla ihop av trötthet!! Efter JÄTTE lång tid då både mamma och pappa hade börjat blöda på benen av att de hade ramlat var vi äntligen nere. Fast vi var ju inte vi parkeringen så pappa åkte och hämtade bilen.. Vet ni hur länge vi hade gått då? Jo, i sju timmar!! När pappa kom med bilen åkte vi till en strand och badade, det kändes underbart!!
På lördag bilade vi hem fast vi gjorde ett stopp och sov över på ett hotell, så på söndagen var vi framme!
Nu har jag gjort ett VÄLDIGT långt inlägg, men jag måste lägga ut lite bilder! Här kommer de:


 Det är här man ska kunna se England!


 Det här är Kannesteinen.. =)


 Glaciären


 Otrolig utsikt.. <3


 Min STEN-tunga väska!!


 Vårt snygga tält... =P

Tips: Tryck på dem så ser man dem större! =) BYE!

Midsommar

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från ett par kompisar. Ska berätta om dagen lite kort fattat...
Vi var i Rönninge By och såg när midommarstången restes. Sedan dansen vi runt den! Det var väldigt många där. Jag hade ingen krans utan några små blommor i håret i ett hårspänne.
Sedan var vi hos några kompisar och åt middag där.
Ska sova nu! Så det blev inte så långt! Godnatt!


Första avsnittet..

Hej!
Idag har jag varit med min kompis. Det var kul! Vi gjorde lite allt möjligt.
Imorgon är det midsommar. Jag hoppas att det är bra väder, man vill ju inte dansa runt midsommar-stången i regnväder! =)
Just nu tittar jag på tv. Alldelles nyss tittade jag på "Cory in the house", nu har h2o precis börjat. Det är det första avsnittet, jag har aldrig sett det förr! Så det ska bli kul att se det! Ha det bra!



Kändis-tävling

Hej!
Jag har hittat på en liten skojig tävling. Här nere har jag fyra kändisar som jag har täckt med färg över ansiktet på.. Det går ut på att du ska gissa vilka det är.. Skriv svaren i kommentar-rutan. Du måste svara på alla!
OBS! Det är inget pris, det här är bara för skoj skull!!
P.S. Om de är med i en serie/film kan ni säg namnet vad den heter där om ni inte kommer på vad den heter i verkligheten.


1.               2.      


3.                 4. 

Lycka till!! =)

Kaffe-böns-mannen..

Hola!
Idag mår jag lite bättre.. Men jag har fortfarande lite ont i huvudet.
Idag har jag inte gjort något. Jo, just det min moster kom hem till oss, fast hon var inte här så länge.
Om jag är helt frisk imorgon ska jag hem till en kompis. Så jag hoppas verkligen att jag är frisk!
Ha det bra! Hejdå!


 Hittar du mannen? Haha, rolig va!? Såg den på min kompis blogg.

Skoj på sommaren!!

Hello!
Jag har hittat lite sommarbilder, ska lägga upp de här..

Badbollen är ett måste att ta med till stranden..

.. eller, varför inte badringen! XD


Jordgubbar måste man ha hunnit äta innan sommarlovet är slut!


 Kolla den här bilden! Det kan man kalla sommarbild!!


Nu har jag visat några bilder.. Inte så många, men det får duga! Ha det bra!!

Still sick

Hej!
Idag är det första dagen som solen skiner på väldigt länge och jag är fortfarande sjuk!! Om jag är i solen kan febern stiga.. Så typiskt! Nu när man äntligen tänkte gå ut. =(
Nu ligger jag i soffan och skriver här i bloggen och tittar på tv. Mamma köpte en Frida tidning till mig för att jag skulle kunna göra något. Den har jag precis läst!
Kolla in Anna Lundhs blogg (hon som var med i robinson) på www.annalundh.se. Hon har gjort om sin blogg nu! Den är jätte fin! Förut var den ju också fin, såklart! XD Bye, bye!


 Frida! (Det var inte det här numret jag fick.)

Sick

Hej!
Igår vaknade jag och hade JÄTTE ont i halsen och hade feber.Super bra start på sommarlovet eller hur?!!!! Så jag låg mest i soffan. Jag kunde bara titta på DVD:er för teve kanalerna funkade inte (det var något med satelliten).
Idag har jag lite mindre ont i halsen, men jag har fortfarande ont...
De senaste dagarna har det varit regnit och dåligt väder.. Och det värsta är att de har sagt att det nog kommer att vara så här hela sommarn. Det kommer bli den sämsta sommaren på 50 år!!
Jag har precis sätt filmen "Go figure" på disneychannel. Jag hade aldrig hört om den förut, men den var jätte bra!! Tips: Se den!!
Hejdå!


 Sjuk.. Inte kul!!


 Det här är filmen!!

Hallon

Hej!
Imorse hängde jag med min familj till stallet, min syrra skulle ha avslutning och jag skulle titta på den. Annars har jag inte gjort så mycket..
Men alldelles nyss bjöd jag på vaniljglass med varma hallon till familjen. Det var mums!
Nu ska jag städa mitt rum!! =(
Det här blev ett kort inlägg! BYE!


 

A model for a day =P

Hej!
Igår var jag, min syrra och min mamma och fotade oss. Det var kul! Jag ska berätta lite om det.
Man skulle ha med sig tre klädes-ombyten, så de packade jag på morgonen. Sedan åkte vi. När vi kom dit fick vi vänta jätte länge. Men efter ett tag kom en och sminkade oss och fixade håret. Sedan var det dags för fotograferingen. De var jätte roligt! De fotograferade oss med olika bakgrunder bakom oss. En bild var med en spegel så man blev som två och en annan var med motljus! Och så var det några till! Det blev jätte häftiga! =) Man kunde köpa bilderna. Vi köpte 11 stycken. De var rätt så dyra faktiskt! =P
Nu har jag berättat lite! Måste jag gå! Ska äta lunch!
Hejdå!



Övernattningen!

Hej!
Innan jag gick till min kompis fick min syrra och jag en grej för att vi har jobbat så bra i skolan i år, alltså från våra föräldrar. Vi brukar inte få något sånt så det var lite extra kul nu! Vi fick tillsammans Sims 3!!! Vi ville jätte gärna ha det!
Jag fick också en klocka för jag skulle egentligen fått en för länge sedan för min är trasig men jag har aldrig hittat någon fin! Den jag fick nu var rosa med fjärilar på!! Supersnygg!
Sedan gick jag till min kompis.. Det var 6 tjejer där och de två som ordnade festen. Vi hade jätte roligt!! Vi gjorde anden i flaskan bl.a...! Bu! =) När klockan var lite efter elva ville vissa titta på Twilight (inte jag). Jag ville inte vara uppe för länge för jag skulle göra en sak dagen efter och ville därför inte vara så trött. Jag kan inte sova med film "i öronen".. Så jag bestämde mig för att åka hem. En kompis som skulle åka hem precis då, fick jag
skjuts av! Jag vet inte om de tittade på filmen.. Men.. Jaja!
Ha det bra! =)


 Sims 3!!

Skolavslutning =( Och party =)

Hej!
Idag var det skolavslutning...
Imorse var jag i kyrkan redan klockan 8, egentligen skulle vår klass samlas halv tio. Men jag skulle titta på min syster först, för klass 0-3 skulle ha då. Hon var jätte duktig!
Efter det kom mina kompisar och så förberede vi oss inför våran låt vi skulle sjunga. Först delade min lärare ut stipendium till vissa. Det ena var "bästa kamrat" det blev en tjej i klassen vald till, och sen var det "bästa prestation" det tilldelades till en kille och en tjej i klassen. Min lärare tyckte att båda förtjänade bästa prestation så därför blev det två.
Sedan var det en tjej i vår klass som skulle hålla ett tal om vår klass+ fröken.. När hon stod där började hon gråta.. Då började jag också det.. =P
Efter skulle vi uppträda med en låt som hette "School's out" av Alice Cooper. Haha, den är lite rockig så det passade inte så bra i en kyrka, men texten passade.. Det var väldigt kul! Det var nog ingen som visste att vi skulle komma med en sån låt.
Sedan var allt slut. Så vår klass möttes på ett annat ställe. Där fick vi omdömena+ en ros och så gav vi avslutningspresenterna.
Hon blev jätte glad för min lilla present.
När jag kramade henne började jag gråta igen.. Jag kan inte tänka att allt är slut... =(
Jag fick en liten kaktus av min kompis, den var jätte fin!!
För några timmar sedan ringde min kompis och sa att jag gärna fick komma på party hemma hon henne. Det var hon och en kompis som skulle fixa allt. Man får dessutom sova över där. Jag frågade min mamma. Hon sa att det gick, med både partyt och att jag fick sova över!! Vad kul! Min bästa kompis kan tyvärr inte komma! =(
Nu har jag berättat lite om dagen! Ha det bra!



 Partydags!!! =P

Sista dagen =(

Hej!
Idag var det sista dagen i klassrummet.
Vår lärare bjöd på fika bl.a. muffins, kokosboll och gelehjärtan!! =)
Efter maten åkte vi och tränade på vår låt till avslutningen i kyrkan. Det gick bra!
När vi slutade åkte jag, min syrra och min mamma till ett centrum. Vi köpte ett par skor till min syster och en liten grej var till våra lärare, som en liten avslutningspresent.
Imorgon är det skolavslutning. Jag har verkligen inte längtat till det som alla andra har.. Jag vill inte sluta skolan. För jag har den bästa läraren man kan ha! Hon är bra på alla vis! Nästa år kommer vi inte ha henne.. Det kommer bli tråkigt.
Imorgon kommer jag nog (nästan helt säkert) börja gråta när jag kramar henne! =( Jag kan verkligen inte tänka mig en klass utan henne...
Men nu ska jag tänka positivt. Den andra läraren är säkert också jätte snäll!
Förresten ikväll ska vi äta pannkakor.. Det ska bli.. Mums!
Måste gå! Bye!



Sommarlovsmorgon

Hej, hej!
I år sänds sommarlovsmorgon som vanligt mellan 09.00-10.00
varje vardag.
Det är ju inte så många program som är bra direkt men.. ah..
Blue water high kommer i år.. det gick förra året och förr förra året (tror jag)
Det är alltså tredje året det sänds. Och jag har märkt att det finns en flicka i Blue
water high i år som också spelar i h2o..I h2o heter hon Rikki och i verkligheten
heter hon Cariba Heine. =P
Lite lustigt!! Haha!
Bye bye!


 Så här ser hon ut!!


 h2o - just add water!! Här är hon till vänster!


 Här är hon i Blue water high! Jag har märkt ut henne med ett "Här". (Tryck på bilden för att få den större)

Picknicken! =P

Hej!
Idag har varit i skolan..
Första lektionen var dansen. Vi gjorde någon form av vals!
Det var väldigt kul!!
Sedan fick vi provet! Alltså matte provet. Och det hade gått väldigt bra!
Hade bara haft ett fel.
Sedan lämnade min mamma skolkläderna vi fick igår till klassen.
Jag fick min också fast jag hade ju redan sett den, men jag satte på mig den ändå.
Alla i klassen satte på sig tröjan och gick med den till maten. Det var skojj!
Efter maten tog vi ut alla böcker m.m från bänken och packade ner de i en väska
man skulle haft med sig. Imorgon kommer vi inte jobba med sakerna, och på
torsdag är det ju skolavslutning... Så det var därför vi skulle ta hem de.
Man fick också skriva en lapp (det gjorde jag) som man kunde lämna i bänken för nästa år kommer det yngre barn och får våra bänkar och då kan det vara kul med en välkomstlapp!
Ikväll ska vi ha picknick med klassen. Det är som en liten avslutning istället för att ha det när vi precis har slutat skolan blir nog jätte kul!
Om det är fint väder ska vi spela brännboll och sitta ute och äta picknick, men om det är dåligt väder får vi sitta i klassrummet.. Så jag hoppas att det blir fint!
Min lärare ska också fixa efterätt.. undra vad det blir!!! Det blir säkert något gott!
Ha det bra! /Nissevalpen



 Min bänk! När jag hade tagit ut allting!! (Klicka på den om du vill se den större)



 Picknick!!! =)

Poolparty!!

Hola!
Igår var jag på poolparty hos en kompis som i går i min klass.
Hon hade bjudit hela klassen!! Det var jätte kul!
Min bästa kompis och jag hade köpt en present tillsammans till henne.
Det var ett par örhängen och ett mobilsmycke i en fin låda!
När vi kom dit gav vi henne presenten. Hon blev väldigt glad för den!! =)
Sedan badade alla i hennes pool. När vi hade gjort det gjorde vi en lek.
Efter det åt vi mat, det blev tacos. Det var jätte gott! Till efterätt blev det jordgubbstårta!! Mums!
Sedan gjorde vi en till lek.
När vi hade gjort leken badade alla igen..
Det var ingen speciell tid man skulle gå hem, men efter ett tag började vissa gå hem. Jag och fyra andra var de ända som var kvar efter ett tag.
Vi fyllde ballonger med vatten. Ur en pool kommer det ju vatten ur små hål på sidorna. Vi satte en ballong för där och då fylldes den med vatten. 
Alla försökte göra en jätte stor, men man fick akta så att de inte sprack! =P
Efter ett tag gick jag hem.
För en stund sen ringde det plötsligt på dörren... Gissa vem det va!!?
JO.. Det var de som ska lämna skolkläderna!!! De med extra tryck!!
Jippie! Jag har provat byxorna och tröjan. De passar perfekt!! =)=)=)
Alla kläder stämde!! Min mamma och jag gick i genom de jätte länge!
Det tog en timma! =0
Nu måste jag gå! Hejdå!


 Ballonger!!

Du gamla du fria..

Hej, hej!
Idag är det Sveriges nationaldag.
Vi har varit och ätit picknick på ett ställe, för där skulle mamma spela fiol..
Det var inte så jätte bra väder, med det regnade iallafall inte när vi var där.
Det var tur! Där sjöng vi också nationalsången!!
När vi kom hem köpte pappa och jag jordgubbar och marabou-choklad.
När vi kom hem smälte vi chokladen och så fick man doppa jordgubbarna i chokladen.
Vi bjöd såklart hela familjen! Mums! Det var smarrigt!
Alldelles nyss tränade jag på matte-provet vi ska ha på måndag.
Pappa rättar det just nu!! Sedan får jag fortsätta...
Imorgon ska jag hem till en kompis på poolparty. Det ska bli kul!!
Man ska ha med sig en vattenpistol för vi ska ha vattenkrig, men jag har ingen.
Får nog åka och köpa en innan festen imorgon.
Imorgon ska det inte bli så jätte bra väder. Vi får hålla tummarna att de har fel! =)
Nu måste jag gå!
Ha en fortsatt bra nationaldag! Bye!


 Sveriges flagga!


 
Mitt recept på choklad-doppade jordgubbar =P :


 Köp ett paket jordgubbar.. Ta bort "det gröna" och lägg jordgubbarna i en skål.

 <---- Så att det ser ut så här.



 Köp Marabou Mjölkchoklad och bryt de i bitar. Lägg de i en skål och ställ in i micron. När chokladen har börjat smälta, ta ut skålen och blanda med en sked.

 <--- Då ska det se ut så här.





+  =    Klar!!! =)

En regning gympa-lektion

Hej!
Idag var jag i skolan. Vi håller på att skriva berättelser och jag blev klar med
min idag!!
Efter lunchen hade vi gympa. Vi spelade brännboll i regnet.
Kanske inte så roligt direkt.. Men ja.. =P
Vi hade också Livskunskap med hela klassen. Det var kul!
Mamma var och handlade mat på Ica idag.. Hon köpte bl.a. chips+dipp! Mums..
Så det kommer vi att äta ikväll!
Just nu tittar jag på tv. Måste gå nu!
/Nissevalpen



      += MUMS!!!

Gröna Lund <3

Hej!
Dagen inledde med att vi fick spansk frukost. Det bestod av: en hemköps-fralla med
skinka eller ost och godmorgon apelsin juice..
Kanske inte direkt så spanskt.. Med det fick duga!
Sedan åkte vi till Gröna Lund.
Jag är inte en sån som åker så mycket.. Men jag gick i lustiga huset och åkte blå tåget,
kärlekstunneln, nyckelpigan och lyktan (en liten fritt fall). Haha! Och några till..
Det var kul! Men sen när jag skulle börja ta lotter så vände min tur!!
Jag vann inte något.. Mina kompisar vann stora chokladkakor och massa annat.
Sista gången jag tog en lott, så trodde jag först att jag inte hade vunnit något.
Men tydligen hade jag det!!! Det var en liten väska med godisar (som bilar, godissnören,
tablettask m.m.). Det var inte jätte stort, men ändå något!! Så det var kul!!
Sedan åkte vi hem..
Nu sitter jag här och har precis tränat till engelska provet vi har imorgon.. Är nervös,
hoppas att det går bra för mig!!!
Ha det bra! Bye!



 Det var inte direkt en sån här nyckelpiga vi åkte i.. =) Men lite lik! Haha!!

W.e.d.n.e.s.d.a.y

Hello!!
Idag i skolan var det vissa som redovisade, alltså de som inte gjorde det i måndags.
Sedan hade vi spanska. Då sa min lärare att imorgon kommer vi ha spansk frukost på morgonen. Det ska bli kul!
Jag tror att vi ska få en sak som heter Churros.. 
Vissa fick reda på vilket skåp de ska ha nästa år, och jag var en av de!!
Jag blev jätte nöjd med det skåpet! Min kompis har inte fått reda på sitt, hoppas att hon också får ett bra!!
På tyskan fick vi något fika, för det var avslutning.
Imorgon ska vi till Gröna Lund efter spanskan!!! Det ska bli kul!
Fast jag är inte en sån som åker mycket.. så det blir väl mest lotter då! Haha!
Får hoppas att man vinner något dårå!  =P
Måste gå! Hejdå!



  Det här är Churros, de ser lite konstigt ut. :S




 Gröna Lund!!!

Skolbytardag

Hej!
Idag var det skolbytardag i vår skola!
På morgonen cyklade jag till min kompis, sedan cyklade vi tillsammans till skolan.
När vi kom dit träffade vi våran lärare och de vi skulle gå med.
Sedan fick vi fylla i två papper.
Sedan var det mat. Det blev fisksoppa.. Det tyckte inte jag om!!
Men ibland har de efterätter och de hade de idag, det fanns cheescake eller
brownie. Jag tog brownien. Den var jätte god!
Sedan gick vi på tipspromenad. Man skulle gå med någon man inte kände.
Hon som jag gick med var jätte snäll!! =)
När vi börjar i höst får vi reda på vad vilka som vann, man kan vinna pris! Fast
jag tror inte att vi gör det, men det var kul ändå! Skolan slutade efter tolv, någon gång..
Ha det bra!





Synvillor

HEJ!
Här kommer några synvillor!
Jag tycker att det är väldigt roliga!! Tycker inte ni!!?



      



         

Redovisning av MAROCKO!

Hej!
Idag i skolan läste vi upp redovisningarna. Men tyvärr var jag sist...=P
Men det gick jätte bra ändå!!
Imorgon är det skolbytardag! Jippie! Det ska bli kul! Vi kommer att träffa alla
som vi kommmer att gå med nästa år!
Vi börjar halv elva!!! Så innan ska jag hem till en kompis, så cyklar vi sedan
till skolan tillsammans.
Just nu tittar jag på TV.
Hejdå! /Nissevalpen



Marocko

  • Till bloggens startsida


  • Heej! Jag är en tjej som bara älskar att fota. Jag fotar nästan allt jag ser och min dröm är att bli fotograf. På fritiden går jag på dans, och det är ett annat stort intresse. Hoppas att du gillar min blogg och mina bilder! :D