Cupcake-burk



Foto: Jag. Köpt inne i stan. Cupcake-burk. :)

Italian-bag

Shrek var jätte bra! Den var väldigt rolig och rekommenderas! Extra kul med 3D.
Jag har glömt att visa en väska som jag köpte i Italien. Gillar den super mycket!



Foto: Jag, oredigerade.


Nya skor


Från Dinsko, 149:- REA (249:-) Gillar dem jätte mycket!

Shrek 4 3D


Källa: google

Hejsan! I förr går åkte min farfar hem. Tråkigt. Men det var jätte kul när dem var här!
Jag har precis målat en ask i trä som jag har köpt på panduro. Blev rätt nöjd. Visar bilder senare.
Idag är det inte så fint väder så vi ska åka in till stan och se på bio. Shrek (stavning=?) 4 blir det. Vi ska se den i 3D :)
Ha det bra!

P.S. Nu när det är sommarlov, så vill jag inte sitta vid datan hela tiden, sådärför blir det inte så mycket inlägg. Jag hoppas att ni förstår. :)


Sluuuuuuuuuuuuuuuuuut

Nu har jag läst ut "Bree Tanners andra liv". Den var lika bra som alla andra. :) Fast det är tråkigt att "lämna" hela serien nu. Jag vill fortsätta läsa om dem. Jag tror att jag ska gå och se eclipse på bio någon dag den här veckan. <3
Nu är min farfar här. Det är super kul men det är ju lite tråkigt att det är så pass dåligt väder. Hoppas att det blir finare imorgon. Isåfall ska vi åka ut med vår båt.
Nu ska vi grilla, det ska bli gott! Hejdå!


Källa: google
Undra hur mycket den här kostar?


Bree Tanners andra liv

Hej!
De senaste dagarna har jag varit sjuk! Super tråkigt! Jag har haft feber och varit väldigt förkyld m.m. Men nu är det bättre. Jag har som tur var kunnat läsa åtminstone. Så nu har jag läst ut den fjärde boken (Twilight). Och idag köpte mamma "Bree Tanners andra liv till mig". :) Jippie!
Om några timmar kommer min farfar, från Tyskland, hit. Det ska bli jätte kul! Han ska stanna här till tisdagen.
Om ni undrar varför jag aldrig byter design just nu så är det för, picasa 3 som jag använder, är konstigt just nu. Vi tror att det kan vara ett virus, för den förstör datorn. Men jag hoppas verkligen att jag kan byta snart!
Kraam

Böcker

Hejsan!
När twilight böckerna kom ut var jag inte så intresserad över att läsa dem. För det är inte direkt min genre. Men sedan började jag läsa de iallafall, och nu är jag på fjärde boken och ÄLSKAR dem. De är de bästa böckerna jag har läst. Jag har bara sett första och andra filmen men jag längtar tills jag får se den tredje.
Håller du med eller tycker du helt tvärtemot? Kommentera! :)


Källa: google


Vampire Sucks


Har du hört om den här filmen? Det är en komedifilm med parodi på twilightfilmerna (och så är det lite om Alice i Underlandet också). Den heter "Vampire sucks" och släpps på bio i USA i augusti. Skulle du vilja se den? ;)


Sienna

Varje år ordnas ett häst"race" i Sienna som ligger i Italien. Och det loppet känner varje människa till i Italien. Det är väldigt känt för det. När vi var inne i Sienna skulle de ha ett testlopp för att se så allt skulle funka till tävlingen som var bara några dagar senare.
Man märkte inte ens att det bara var test för det var helt fullt av människor.
Vi hejade på en vit häst (bild nedan), den låg sist i början, men vann i slutet! :)





Glass blev det mycket av i Toscana








De sista 3 bilderna är samma glass. Det var en hello kitty glass och man fick med klistermärken varje gång. Supersöt och supergod! :)

Bilder - Italien











1. Poolen
2. Utsikt från ett torn som vi var uppe i
3. Någon känd kyrka :P
4. Pizzzzzza
5. Ödla, det fanns massor av ödlor där.
5. Någon söt kattunge på hotellet ;)
6. Solnedgång
7-8. Lutande tornet i Pisa. Vi var ju egentligen i Toscana, men flygplatsen låg i Pisa. Så innan flyget gick, åkte vi och tittade på det lutande tornet.

Här är några bilder från Italien. Hoppas att du gillade dem. <3

Justin Bieber

Jag satt och lyssnade på den här videon. Justin Bieber har nu fått mörkare röst, och nu kan han inte ta alla toner i hans låt "baby". Vad tycker du lät bäst? Innan eller efter? Lyssna på videon nedanför för jämförelse.


New Moon

Idag köpte jag filmen New Moon på dvd. Så nu ska hela familjen titta på den! ;)


Back home

Hejsan! Jag har inte bloggat på länge p.g.a att jag har varit i Toscana (Italien) i en vecka. Jag kom hem i natt. Det var super kul där! Det var runt 34 grader varje dag, men det kändes som över 40 för det är så himla fuktigt där. Man var nästan tvungen att sitta i skuggan eller bada hela tiden för att orka vara ute. :) Men det var iallafall väldigt skönt. Jag ska visa bilder men jag måste först föra över de till datorn.
Jag skrev inget inlägg innan jag åkte för det var något fel på min dator, jag vet fortfarande inte vad det var. Men nu är den bra igen. :)
Kraam


Slumpvald bild. Heja tyskland (VM)! ;)

  • Till bloggens startsida


  • Heej! Jag är en tjej som bara älskar att fota. Jag fotar nästan allt jag ser och min dröm är att bli fotograf. På fritiden går jag på dans, och det är ett annat stort intresse. Hoppas att du gillar min blogg och mina bilder! :D