Bettfysiolog

Heej!

I torsdags så skulle jag till en Bettfysiolog för att jag har problem med käken. Jag var super nervös innan! Men det gick bra! De sa att jag hade en kraftig stukning i käkleden, och att det kommer ha läkt klart helt om ungefär ett halvår, om jag tar stark medicin i 3-4 veckor nu. Det var skönt att få veta vad det var för fel, men lite tråkigt att det tar så pass långt tid.

Idag skulle min syster vara med en kompis, och de fick en hund för ett halvår sedan. Då bestämde min familj och de att vi skulle ta en promenad med hundarna tillsammans. Det var bara jag, min mamma, och min systers kompis mamma som gick på promenad med hundarna, de andra åkte skridskor eller var kvar hemma.
Solen sken, vi gick på isen, snön glittrade och hundarna var såå söta och gissa vad!? Jag glömde kameran hemma! Typiskt!! :(
När jag kom hem började jag plugga till engelska prov jag har på torsdag.
Sedan åkte mamma och jag och handlade. Jag har bara ätit ben and jerrys glassar två gånger förut, inte hemma hos mig då, utan hos kompisar. Så jag frågade mamma om vi kunde köpa det! Och hon sa ja! Jag valde först bara Cookie daugh men mamma sa att vi kunde köpa en till. Så då valde jag Baked Alaska också!

Nu sitter jag och tittar på robinson, eller det är reklam just nu! Alldelles nyss åt jag från glassarna! Cookie daugh var godast! :D

Nu måste jag gå!!! Kraam

P.S. Jag har fixat designen nu!

 Gooooodis från min tjejmiddag! :)

Tittar på tv :)

Hej!

Idag var det helt okej i skolan! Vi hade bild istället för fysik, det var mycket roligare! Fast vi skulle rita av en sak upp och ner som vi inte visste vad det var! Det var lite klurigt!
Idag var det snöstrom i hela Sverige! Inte så skönt! Det har snöat hela dagen här sedan klockan 12. :O

Snart ska jag se på robinson, det går extra idag!





Måste gå!


Hej! Nu har jag precis..

...läst ut en bok man ska ha läst ut till fredagen! Skönt! Men nu måste jag börja på en ny bok (på engelska) som är till på tisdag! :(
Idag var det sovmorgon, det var skönt. Fast jag sov inte så mycket längre än vanligt, men man kunde ta det mycket lugnare.
Idag började också min dans! Det var jätte kul! Vår lärare hade hittat på nya uppvärmningsdanser, och så började vi träna på en dans som vi ska visa upp på en "show" sedan! Den var rolig men lite annorlunda. :)
Jag ska fixa min design när jag har tid, och det har jag tyvärr inte nu!

Ses!!! Ska göra läxa nu + se på ett program som jag inte kommer kunna titta klart på :(
Kraam!


Tjejmiddag hos mig!

Hejsan!

Igår hade jag tjejmiddag! Det var jätte kul! Och jag fick massa fina presenter, bl.a. presentkort, filmer, smycken, body lotion m.m. Jag visar bilder från kvällen senare när jag har laddat över de till datorn!
Idag åkte jag, min syster och min pappa iväg till en sjö och åkte skridskor! Det var kul! Det var första gången för mig i år! Kanske lite sent, men, men! =)
Nu ska jag hjälpa mamma att fixa maten.. Eller snarare bara duka fram allt! Vi ska äta det som blev över från tacos igår! Och det var rätt så mycket!!

Kramkram!! =)

Fööööööödelsedag! =)

Heeeeeeeej!!

Idag fyller jag år!!!!!!!!!!!! =) Jippie! Jag har haft en jätte rolig dag!
Imorse kom mina föräldrar + syster och sjöng för mig! Och sedan fick jag presenter! Jätte fina! =) Vi hade sovmorgon så jag behövde inte stressa!
När jag kom till skolan så stod det några från de andra i min årskurs (men inte från min klass) och sjöng för mig när jag kom! Det var kul! Senare sjöng min klass för mig och en kille i min klass (för han fyller också år idag!).
Idag var det lite varmare i skolan men man frös ändå lite. Vissa hade jackor under lektionerna, jag hade bara det på en! =P

Nu har jag precis haft gäster här eller det är bara från släkten! =)

Nu ska jag gå! Kraaaaaam <3

 Det här är en bild på tårtan från förra året då jag fyllde år! Idag hade mamma köpt en likadan, fast utan hunden + skylten! =)

Snaaaart födelsedag!

Heeeeeej!

Nu är jag på bra humör! För imorgon fyller jag år! =D Och just nu sitter jag och äter en klubba med vattenmelon smak! Mmm.. =)
Idag i skolan hade de problem med värmen, så det var issskallt! När vi kom dit var det 10 grader i det rummet vi precis skulle vara i! I ett rum på en annan plan var det 15 grader, och alla kallade det för "Mallorca"! Haha! Det var det varmaste rummet.. =P Iallafall så sa lärarna att man fick hämta jacka + skor, så man inte frös så mycket. När vi slutade skolan hade det blivit lite varmare! =)
Nu måste jag gå!! För jag måste fixa lite!

Hejdå!! /Nissevalpen



Pepparkakshus



Vad tycker du?


Skoolan imorgon! Både =) och =(

Hej!

Idag var det sista dagen innan skolan börjar. Jag har inte gjort något speciellt utom att åka pulka!
Nästan alla jag känner tycker att det ska bli tråkigt att börja skolan. Men det tycker inte jag! Jag tycker att det ska bli suuper kul eftersom man får träffa alla kompisar! Visst kan det bli stressigt med läxor + prov! Men om man inte behövde gå in skolan skulle jag inte veta vad jag skulle göra om jag alltid bara satt hemma, det skulle bara bli tråkigt då!
Nu ska vi dansa runt granen, och sedan kasta ut den! =P

Ha det bra!

Models ^^

Vem tycker du har finast bilder?

Vanessa Hudgens:

  

Miley Cyrus:

  

Selena Gomez:

  

Asley Tisdale:

  


Scones!

Tjolahopp!

Det var tydligen några fler jag kände igen från let's dance, men jag orkar inte säga alla nu! =P
Alldelles nyss var vi ute och åkte pulka, det var kul! Fast vi åkte i två timmar och mina tår frös nästan till is!!! Brr!!
Pappa visade imorse vilka fingrar man använder på varje tangent (på datan), det är jätte krångligt. Jag håller på att försöka lära mig det.. Det har tagit mig ungefär 10 minuter att skriva det här!!
Nu ska jag baka scones!

Kram från mig! <3


Let´s dance

Jag tänkte skriva alla namn vilka som är med i Let´s dance men många namn känner man ändå inte igen.
De jag känner igen av alla namn är: Rabih Jaber, Molly Sandén och Elin Kling!
Det börjar om exakt en timme och tjugo minuter! =P

Kraam!

I love Barbapappa <3

Hejsan svejsan!

Idag är det sista lovdagen (om man inte räknar med helgen) och jag var med min kompis! Det var kul!
När jag var på en fest hon hade förö en månad sedan, så hade hon mobilsmycken med barbapappa på! Jag tyckte att de var super söta! Hon hade hittat en automat med hennes kompis, där kom de ifrån. Och idag så hade hon och hennes syrra köpt tre till mig och tre till min syster! Min kompis hade valt ut de jag hade sagt var sötast (alltså förra gången)!! Super snällt! Jag fick tre, min syster med! =)
Jag har de här:

 Tryck på bilden så ser du texten! =)

Det är: Barbapappa, Barbafin, Barbastark

Vet ni, när jag var i Frankrike så sålde de sockervadd.. och på varje stånd stod det Barbe à papa. Och jag fattade inte vad en tecknad film hade och göra med sockervadd. Men sedan var det någon som berättade att ordet barbapappa kommer från franska ordet Barbe à papa. Och att det betydde sockervadd! Haha, kul va!?



Snart ska jag se på Let's dance, eller snarare när det börjar. Är det någon mer som ska det? =P

Ha det bra! Kraam


Juldesign? Nix!

Heej!

Nu är jag äntligen klar med min nya design. Ville inte ha jul-designen längre. =P Passar inte så bra!
Hoppas att ni tycker att den nya är fin!

Kraam <3

2009

På många av mina kompisars bloggar har de skrivit om året som gått. Och det vill jag också göra! Så här kommer en liten sammanfattning.

2009

Januari: I januari så fyllde jag och mamma år! Jag fick flera fina presenter. Bl.a. en kamera. Och jag blev väldigt foto-intresserad.
Jag hade en fest för mina kompisar. Det var kul!



Februari: Min lillasyster fyllde år. Hon hade också en fest, där var jag "servitris".
Min kompis hade en övernattning. Super kul!
Åkte skidor med klassen i Romme.
På sportlovet åkte jag skidor i Österrike.

Mars: Var jag och min klass på klassresa på Boda borg. Det var verkligen suuper kul där!

April: Min pappa och min bästa kompis fyllde år!

Maj: Jag och min familj åkte till Gränna. Det var roligt att se hur de gör polkagrisar.
Var i Tyskland.

Juni: Skolavslutning. Klassen splittrades! =(
Var och tog bilder i en studio (som jag har berättat om förut)! Jätte kul!
Åkte till Norge med familjen och vandrade.

  Norge

Juli: Besök från mina kusiner från Tyskland. De var här i en vecka. De kommer inte hit till Sverige så ofta men det var väldigt kul att de gjorde det i år!

Augusti: Min farmor från Tyskland kom och hälsade på!
Var på ett super roligt dansläger!
Började i skolan, i en ny klass. Men hade kvar vissa kompisar. Kul och spännande. Men tråkigt att lämna den andra klassen.
Började på street-dans, och lärde känna en tjej i min nya klass som också gick i den dansgruppen.

September: Var på klassresa med den nya klassen.
Började lära känna fler (av de jag inte redan kände).

Oktober: Halloween. Och alla klädde ut sig i skolan. Det var kul! Jag utklädd till en häxa. (Lite blandad).
Vi spelade bowling och åt pizza med klassen.
Åkte till Linköping med familjen och träffade en av mina bästa kompisar från Paris.
Fick en ny kamera, eftersom att några tappade bort min kamera när de skulle reparera den.

  

November: Fyra familjer inklusive min skulle ha något möte. Och då bestämde de att barnen kunde hänga med så kunde vi åka till en pizzeria, allihopa. Så då lärde jag känna de (3 tjejer från min klass, som jag inte kände innan).

December: Var i Tyskland i några dagar.
Jul! Vi firade jul hemma hos min mormor. Jag fick flera julklappar!
Och så åkte vi till Gran Canaria och firade nyår där!

 

Ett super kul år! Hoppas att 2010 också blir det!

Kraam <3


Gran Canaria - bilder

Här kommer de efterlängtade bilderna =P :

 Hotellet + poolen.

 Havet var precis bredvid hotellet. Men där kunde man inte bada för det var bara massa klippor där. Och vågorna var suuuper stora. Här är en våg... =)

 Det här är två maskotar som man såg ibland på hotellet. Giraffen heter Lollo och björnen Bernie. =) De hade till och med en egen låt som alla barn gick runt och sjöng, så nu kan jag den också.. =P

 Staden på bilden är en stad som man såg från hotellet. De sköt jätte många fyrverkerier! Man ser som rök på bilderna av att de sköt så många! =P Men tyvärr blev inte de här bilderna så bra..

 Det fanns väldigt många kaktusar, och självklart tog jag kort på dem!

 Sista bilden.. Det här är en strand. Men det ser ut som en öken. Det var jätte fin sand.. väldigt små sandkorn. Men när det blåste så flög väldigt mycket av sanden med, så man fick rätt så mycket i ögonen!

Hoppas att ni tyckte att bilderna var roliga och fina! =)

P.S. Min mamma fyllde år när vi var där. Det var lite kul! =) Grattis, grattis!


Zzzz..

Jag är suuper tröött..
Lägger upp bilderna imorgon istället!

Ha det bra! =)

Gran Canaria <3

Hejsan!

Den här veckan har jag varit på Gran Canaria! Det är därför jag inte har skrivit. Det var super skönt där! Solen sken och det var runt 25 grader varje dag. Jag har aldrig varit på Gran Canaria. Men det var väldigt kul! En dag åkte vi till en strand som såg ut som en öken, en annan dag träffade vi min farmor som också var där på semester fast i en annan stad, de andra dagarna var vi mest på hotellet och badade i poolen och solade. 

Bilder kommer i nästa inlägg! Jag skriver det snart!


  • Till bloggens startsida


  • Heej! Jag är en tjej som bara älskar att fota. Jag fotar nästan allt jag ser och min dröm är att bli fotograf. På fritiden går jag på dans, och det är ett annat stort intresse. Hoppas att du gillar min blogg och mina bilder! :D