Mycket på gång

Heej!

Nu var det länge sedan! Bara så ni vet har jag mycket på gång nu. Det är mycket i skolan, därför kommer jag inte blogga så mycket. Men ett inlägg då och då kommer iallafall. :)

Ha det bra!

Dags för idol


Källa: google

Sjuk


Heej! Idag har jag stannat hemma från skolan, har feber, ont i huvudet och ont i halsen! Usch... Jag hoppas att jag blir frisk snart.

Graffiti nails



Ni har väl inte missat de här nya nagellacken? Man strycker bara på det över ett annat lack, och då börjar det spricka och blir jätte coolt. Som graffiti alltså! Måste köpa det här! :) Vill nog ha rosa eller svart, tror jag. De är bara lite för dyra enligt mig, 79:- /st.


Jag kom meeeed! :D

Idag har jag varit på "nya" Hägerneholm. De hade en invigning där. Jag är ju inte så jätte häst intrisserad, men det var jätte kul att titta iallafall. De hade kändisar där bl.a. Jonas från Bolibompa och Nina från Alcazar, och så hade de flera små "shower" och så.. :)
Vet ni? Jag kom med i profil-dansen! Jippie! :) Jag hoppas att det blir lika kul som förra året.
Nu måste jag sortera och radera vissa av mina bilder. Jag har snart inget minne kvar. :P
Kraam

Hugo




Hugo, min mosters hundvalp. Foto och redigering: Jag, nissevalpen.blogg.se ©


  • Till bloggens startsida


  • Heej! Jag är en tjej som bara älskar att fota. Jag fotar nästan allt jag ser och min dröm är att bli fotograf. På fritiden går jag på dans, och det är ett annat stort intresse. Hoppas att du gillar min blogg och mina bilder! :D