Smälta tenn

Hej!

Min kompis är fortfarande sjuk, tråkigt!
På fysiken idag smälte vi tenn. Vi fick en bit ståltråd (tenn) som vi skulle forma till något. Sedan smälte vi metallen så det blev flytande vätska. Efter det hällde vi i det i ett glas med vatten, då formade den sig till något. Det var jätte kul! Min ena såg ut som en sköldpadda.. =D
Sedan hade vi dans, fast idag var det teori. Så vi satt bara och skrev.
På torsdag har vi engelska prov!! Så jag har tränat hela kvällen..

Måste tyvärr gå. Skriver kanske imorgon!

Kram


Sötisar

Hola!

Idag ska jag sova över hos min kompis. Det kommer bli super kul. Vi två har börjat göra en tidning. Får se hur långt vi hinner med den idag. =) Fast jag ska inte till henne förrän ungefär vid fem. Så innan får jag göra läxor + träna till engelska prov. =(
Jag har inte ätit frukost än, borde kanske göra det.

Hejdå! =)=)

Därför ska du alltid ha med dig kameran:

Söt labrador!

 Så gullig!!

 Gud vad söta! De ligger ju ner och äter! =P

 Haha! Sött.

 Igelkotten vill också ha lite.

Fredagsmys

Hej!

Idag var min kompis fortfarande sjuk och den tjejen jag var med igår var också sjuk! Typiskt! Så jag var lite med alla, var inte med någon särskilt.
När jag kom hem städade jag rummet. Så nu är det jätte fint och rent!
Nu är det helg! Jippie! Ska sova hos en kompis imorgon, och det var ett tag sen vi träffades, så det ska bli kul!
Alldelles nyss tittade vi (i familjen) på Idol + åt popcorn, mjölkchoklad och läsk = fredagsmys.

Bilder jag har tagit idag:

 Popcorn!





 Haha! Jag har en skål, som det ser ut som det är popcorn i.

Trevlig helg!! Kram

Orientering? Nix!

Hej!

Idag hade skulle vi orientera. Innan vi åkte gick min kompis hem för hon var så förkyld. Så när vi åkte var jag med en ny tjej, vi bestämde att vi skulle orientera med varandra. När vi satt på bussen började det regna. Sedan när vi stod och väntade på den andra bussen så började det spöregna och bussen var sen.. typiskt! Men efter ett tag kom den. När vi kom fram till "skogen" vi skulle orientera i stod vi först och väntade på våra lärare (i regnet), de kom efter ett tag. Då sa de att vi skulle vänta en halvtimme och se om det slutade regna. Så vi stod där och väntade. Efter en kvart sa de att vi fick gå hem, för det hade fortfarande inte slutat regna, alla blev jätte glada!

Söt!


Tandläkarbesök

Hej!

Det var några dagar sedan som jag bloggade, så jag tänkte att jag skulle göra det nu.
Idag på trässlöjden började jag med min smörkniv (som går på betyget). Det gick rätt så bra.. Men man skulle använda någon elektrisk såg och den var jätte läskig, det kändes som man skulle bli av med ett finger!! Men det gick bra!
Efter skolan åkte jag och mamma till tandläkaren.. Jag skulle fixa en tand.. det hade lossnat en bit. Det gick bra! Hon kollade dessutom om jag hade hål, men det hade jag inte!
Sedan åkte vi till ett centrum. Jag köpte ett par jeans, två tröjor (tunna) och ett linne.
Till middag åt vi pizza! Mums! Nu sitter jag och tittar på Kändisdjungeln, har precis sätt på Idol.

Ska gå och lägga mig! Godnatt!

Hittade en bild på en av tröjorna men kunde tyvärr inte ladda upp den.. =(

Hund utställningen

Hej!

På fysiken idag poppade vi popcorn.. haha, faktiskt! Vi pratade om molekyler och atomer och då poppade vi popcorn. Vi fick ungefär 4 popcorn var så det skulle räcka till alla.. =) man blev jätte sugen på mer!
Efter skolan var det dags för fiolen, det var rätt så kul.
Igår gick vi på promenad med vår hund runt en annan skog än den vi brukar.. När vi hade gått i skogen kom vi fram till en äng där såg vi att det var hundutställning.. Så vi gick och tittade lite där och jag fotade.

Ha det bra! Kram

 Mmm..


Här kommer bilder från igår:


 En svamp jag hittade på promenaden.

 Det fanns massor av olika hundar på utställningen.

 En annan..

 "Domarna"

 En av banorna.

 Det fanns massor av saker att köpa där också!


Våffeldags!

Hej!

Idag är det lördag, jag hade egentligen tänkt att sova över hos en kompis idag, men jag känner mig fortfarande inte helt pigg, så det får bli någon annan gång.
Till lunch idag gjorde mamma våfflor. MUMS! Efter lunchen tog jag några bilder på min vovve. De blev rätt så bra! 
Vi har ett biologi-förhör som är som ett prov på måndag! Inte så kul!! Måste gå och plugga nu! Kram

 Våffel-smet!

 En våffla!

 Smarrigt!


Låt

Den här låten har vi på streetdansen:

http://www.youtube.com/watch?v=znCx5d5mWc8

Ville bara säga det! Kram

Orientering

Hej!

Idag fick jag ännu mer ont i halsen och så är jag rätt så täppt.. =(
I skolan orienterade vi. Jag hade ingen och vara med. Och då kom två tjejer och frågade om jag ville vara med dem, för de hade sätt att jag stod själv. Så det var snällt! Det gick rätt så bra för oss. Vår lärare hade något annat system för orienteringen, vi fick sätta ut de här orange/vita "flaggorna" och sen hämta någon annan som någon annan satt ut. Vi fick alltså springa fram och tillbaka och byta karta + "flaggorna". Vi lämnade två "flaggor" och hämtade en. Så vi blev väldigt nöjda. För vissa han bara hämta/lämna en.
Efter skolan åkte jag på streetdans. Det var kul! Vi la till rätt så mycket, så nu har jag mycket att träna på! =)

Hejdå!

Här kommer bilder jag tog i går (alla har jag tagit i trädgården):






Halsont

Hej!

Idag fick jag min kamera, som jag ska låna! Jippie, den är ungefär likadan som min andra fast den är silvrig.
Idag var allt som vanligt i skolan. När dagen var slut gick jag på tyska.
NU på kvällen har jag plöstligt fått jätte ont i halsen, vet inte varför.. Hoppas att det går över imorgon!

Orkar inte skriva mer, är jätte trött.

 Kameran!

Lära-känna-samtal och dans!!

Hej!

Idag var allt som vanligt. Fast vi hade sovmorgon till halv tio! Skönt.. På elevens val dans var jag med lite i början sen skulle jag på utvecklingssamtal (eller "lära-känna-samtal" som lärarna kallar dem), det gick rätt så bra. Sen gick jag tillbaka och var med i slutet.
Efter skolan åkte jag hem.. Tog en liten paus och åt mellis. Sen åkte jag iväg igen på min andra dans. Det var kul! Men vi har lagt till lite mer, det var rätt så svårt för det går så snabbt.. Men om jag tränar lite kommer jag snart kunna det (hoppas jag =P)!
Mamma hann inte hämta kameran idag, det får bli imorgon istället!

Hejdå!

 Bilden har jag tagit, jag tog den för några månader sen!! =)


Yes!

Vet ni?? Nu kom mamma precis hem, hon sa att det ringt en kille från Expert, han hade sagt att jag får låna en annan kamera nu medans min är på inlämning. För det har gått ungefär en månad och den är inte ens framme där den ska lagas! JIPPIE! Då kan jag ta lite bilder!
Mamma ska hämta den imorgon! =)


Hösten har kommit nu!

Helloo!

När jag vaknade idag frös jag rätt så mycket, eller iallafall när jag skulle stiga upp och klä på mig. Sen cyklade jag till skolan, då kom jag på att jag behövde tunna vantar annars får man helt frusna händer. Igår när min syster och min pappa kom hem från promenaden med vår hund sa min syster "Mamma, nu är löven gula" (gulligt!). När jag cyklade till skolan tänkte jag på att ja, det är faktiskt höst nu!! =) Najs!

Det här hade vi idag (i skolan):

• biologi/kemi
• matte
• lunch = korv stroganoff med ris
• dans
• fysik
• livskunskap

Vi slutade halv tre. Alltså rätt så tidigt!! SKÖNT!! Efter det åkte jag, min mamma och min syster på fiolen. När vi kom hem visste vi inte vad vi skulle äta, då föreslog jag för mamma att jag kunde göra scones. Så det fick det bli. De blev jätte goda!

Ha det bra!! Kramiss

 Höst!

P.S. Jag har inte tagit bilden.. Min kamera är ju inne på reperation. När jag får tillbaka den lovar jag att ta bilder!! =)


Donut.. yam!

Hej!

Idag har jag inte gjort så mycket, utom att jag var i ett centrum. Där köpte vi kostymer till pappa till hans jobb och så köpte jag ett halsband som jag gillar jätte mycket! Vi köpte också fika som vi fikade med senare.
Imorgon är det skola..

Det blev ett kort inlägg, men måste tyvärr gå! Bye!

 Donut = fika! MUMS!

Bio i stan!

Hej!

Idag åkte jag, mamma, pappa och min syster in till stan för att se på Ice age 3 på bio. Äntligen, vi har tänkt att gå sedan premiären!! Det finns bara med 3D inne i stan, och vi ville ju förstås se när det var 3D. Så vi åkte dit. När vi kom dit gick vi först och köpte biljetter sedan gick vi och åt lunch för det var ungefär en och en halv timme tills filmen började. Jag åt fläskfilé och pommes. Vi satt ute för solen sken och det var jätte varmt!
Sedan gick vi till bion, vi köpte popcorn och läsk. Sedan gick vi in.. Filmen var bra och jätte rolig!! Det blev mycket roligare med 3D glasögonen. Glasögonen såg ut som vanliga glasögon, fast större! Om man tittade i dem bara sådär så såg man som vanligt.. men om man tittade med dem på tv när det inte var 3D då blev det suddigt.

Måste gå nu!! Hejdå!

 Så här ser glasögonen ut! Snygga, va!? =P

 Mamma kände sig som Daniel Westling (prinsessan Victorias man)!! Haha! Hans brillor är faktiskt väldigt lika 3D-brillorna!! =)

 Ice age 3!!!

 Jag älskar verkligen Sid!! Han pratar så roligt!

 Visste du att det är Robert Gustavsson som spelar Sid (rösten)!!??

Skolfoto + stora djur!

Hej, hej!

Idag hade vi skolfoto i skolan och jag tror att bilderna blev rätt så bra. På biologin tittade vi på blommor och insekter i "mikroskop"!! Det var kul men lite äckligt (iallafall om man tittade på fingret i mikroskopet) =P.
På kvällen var jag och min syster hemma själva. Vi såg på Idol och åt chips! =)
Nu är det helg! Jippie! Är helt trött efter klassresan.

Ska gå och lägga mig nu! Godnatt! =) Kram

Kolla vilka stora djur:

 En vovve.

 En VÄLDIGT stor fisk. Tänk att få upp en sådan på kroken! =P

 Kolla den här då! Gissa om den väger mycket!

Kärsön = klassresa = mega najs

Hej!

Har varit på klassresa, jag kan berätta lite om det.

Vi åkte med bussen dit (igår), det tog en och en halv timme. När vi kom fram fick vi vårt hus, jag hamnade i samma som min bästa vän + två andra från klassen. Efter det åt vi lunch, det blev pyttipanna.. det var rätt så gott. Sedan paddlade vi kanot. Jätte kul! Det var bara jag och min bästis. Det var vingligt men vi trillade aldrig i, det var tur! =P Efter det fikade vi, det blev sockerkaka. Sedan gjorde vi någon låghöjdsbana, det var också jätte rolig! Man skulle rädda kaptenen "Jack"!! =) Haha
Efter det fick vi göra vad vi ville. En stund efter det åt vi middag! Det blev kycklingklubba med ris, det var gott! Då var jag jätte hungrig! Sedan fick man också göra vad man ville. Då spelade jag och några andra "beachball", det var jätte kul! Sedan badade vi, fast inte så länge, för det var rätt så kallt. =) Två timmar senare grillade vi korv, kanske inte så passande efter maten, men jag tror att nästan alla tryckte i sig en korv var! Haha!! Efter det berättade de spökhistorier, de var rätt så läskiga. Men jag glömde dem väldigt fort, och tänkte inte mer på det.
Klockan elva sa vår lärare att vi var tvungna att gå in i våra stugor.. Runt halv tolv somnade vi.
Dagen efter vaknade vi runt sju. Vi åt frukost, sedan städade vi. Alla städade så snabbt att vi kunde åka därifrån mycket tidigare. Så vi åkte vid nio.
När jag kom hem, var jag jätte trött. Men mamma och jag åkte till ett centrum för att köpa ett "knäskydd" till mig för att jag har haft väldigt ont i mitt ben de senaste dagarna. Vi åt lunch där också. Två timmar efter vi kom hem åkte jag till streetdansen.. Det var jätte kul där!
Imorgon är det skolfoto!! =) Och multiplikationstabell-test (på tid) =(.

Ha det bra! KRAM

 Här bodde vi!

 Kanoterna

 Vattnet på kvällen!


Header and background!

Hej!

Har fixat ny bakgrund och header! Hoppas att du tycket det blev fint. Hinner inte skriva mer idag, skriver imorgon igen!!

 Bye!


My camera...

Jag längtar efter min kamera, på tisdag ska vi på klassresa och jag vill ha med mig den då! Men det kan jag kanske inte, den är kanske inte fixad till dess... =(=(

Har en sådan kamera!!

Övernattning + fruktsallad

Hej!

Igår hängde jag med en kompis hem. Jag skulle sova över hos henne. Vi var först på hennes självförsvar, jag hängde med och tittade på, jag har gått för honom också förut så det var kul! Sedan gick vi hem till henne. Jag fick träffa hennes suuuuper söta valp! Och vi höll på med honom nästan hela tiden, fast han bet mig i fingrarna för att det kliade i tänderna.. <3 Cute!! Ja, vi hade jätte kul hela kvällen.
På morgonen dagen efter (idag) gjorde vi pannkakor med nutella på som frukost. Mums!!! Sedan kom pappa och hämta mig för hennes syrra skulle ha poolparty så hon var tvungen att fixa saker till partyt innan det började.
Senare på dagen åkte mamma och jag och till ett centrum, vi behövde några saker därifrån. Jag köpte ett par gympaskor (de ser ut som dansskor, ska ha de på dansen också, älskar dem), en schal (älskar den också <3), en tröja, två linnen och lite annat..
På kvällen beställde vi pizza. Efter det fixade jag fruktsallad med glass! Det blev väldigt bra! Jag tittade också på "Hitta pappa".

 +

  +
  +
  +
  +
=


 FRUKTSALLAD!! <3


P.S Tyvärr blev inte bilden så bra för den är tagen av min mobil, min kamera fungerar inte (den är inne på "service")..

Ha det bra!

Gröna frukter = mums!

Hej!

Idag hade vi gympa.. Det var rätt så jobbigt vi sprang och gjorde lite annat. Direkt efter det åkte jag hem. När jag hade ätit upp min mellis åkte mamma och jag till min dans. Jag sa ju förut att jag skulle börja på streetdance också. Så dit skulle jag då. Jag var jätte nervös innan, för de har dansat mycket längre än vad jag har! När jag kom fram var det redan några där. När jag stod där och väntade på att dansen skulle börja såg jag plötsligt en tjej från min klass. Hon skulle dansa i min grupp!! Det var kul! =P Dansen gick också väldigt bra, vi hade en kille som lärare. Har aldrig haft det men han var jätte bra! Så jag har bestämt mig för att gå kvar!
Imorgon ska jag hem till min kompis. Det sa bli kul!!


Vilken grön frukt tycker du ser godast ut? Kommentera gärna!

 Kiwi?
 Lime?

 Vindruvor?

 Äpple?


Kramisar!!!


SYTYCD - super bra program!!

Halloj!

Idag hade vi en helt vanlig dag.. Sista lektion var träslöjd jag och min kompis fortsatte på våran marionettdocka, vi började med den förra veckan. Den blir faktiskt rätt så bra!
Till imorgon har vi bild, spanska och engelska läxa. Till på fredag har vi biologi, matte och så ska jag berätta om en skiva.. Så hela kvällen har jag suttit och gjort läxor.
Alldelles nyss tittade jag på "The Bachelorette". Det var final. Det var inte den jag ville som vann, men för mig spelade det inte sån stor roll. Nu tittar jag på "So you think you can dance"! Det är också final!! Den jag vill ska vinna är jätte duktig på att dansa! Men jag är inte helt säker på om det är hon som vinner!
Berättar imorgon vem som vann!

Kram


 Här är hon! Den här dansen hon dansar på den här bilden var verkligen jätte bra!

 Här är hon igen!


  • Till bloggens startsida


  • Heej! Jag är en tjej som bara älskar att fota. Jag fotar nästan allt jag ser och min dröm är att bli fotograf. På fritiden går jag på dans, och det är ett annat stort intresse. Hoppas att du gillar min blogg och mina bilder! :D