GOD JUL!!!


Background

Ändrade bakgrund! =)


Snaaaaart jul! =)

Hej!

Nu är det bara TVÅ dagar kvar tills julafton!
Igår var jag på min kompis tjejmiddag! Det var kul! Efter det sov jag över hos henne.
Idag var jag med en tjej från klassen. Jag har aldrig varit hos henne, så det var kul! Vi gjorde lite olika grejer.
Just nu sitter jag och tittar på tv.. mm.. Men jag tror att jag ska fixa en önskelista med bilder och så på datan.. Hihi!!
God jul och gott nytt år!!!!

Kraaam!

Pepparkaksbaket <3

 Alla delar jag dekorerade!

 Taket! =)

 Ena sidan av huset!

 Baksidan!


Nu är det jul... tralalala..

Nu har ljus här i vårt hus,
julen är kommen, hopp, tra-la-la-la!
Barnen i ring dansa omkring, dansa omkring..

Nu är det jullov!! Jippie! Vi slutade i onsdags! Superskönt. Fast jag har problem med käken, så det spänner väldigt mycket där. (Orkar inte berätta hela historian).
Nu är det kallt + att det snöar!! Jag som längtat efter snön!
Idag bakade jag och min syster ett pepparkakshus, eller vi "dekorerade" bara delarna och snart ska mamma sätta fast dem i varandra.
Och nu har mamma också fixat våran julskinka! Så nu har vi massa juliga grejer. =P Jag tror att vi ska baka pepparkakor imorgon också!
Vi brukar baka kola och ibland lussebullar. Men jag tror att vi ska hoppa över att baka de i år. Snart är det jul och vi har ändå rätt så mycket grejer.
Imorgon ska vi äta jullbord med ett par kompisar. Och på måndag ska jag på en tjejmiddag hos min kompis! Det ska bli kul! Jag ska också kanske sova över hos henne efteråt! Dubbelkul! :)

Jag lägger upp bilder på pepparkakshuset och eventuellt pepparkakorna (om vi bakar de imorgon).


Brrrrrrr....

Nu är det -16 grader!!
GAH!! Kan inte fatta det! Nyligen satt man ju inne och hoppas att det kunde åtminstone bli lite kallt och gärna snöa! Haha!

Jaja, ha det bra!! Kram


Bilder

 HSM-musikalen på Göta Lejon!

 "Ridån".

 Man såg globen från göta lejon. Det är den röda bollen på bilden.

Här kommer två helt andra bilder:

 Donut!

 Nu har det snöat mycket!! Vinterland, vinterland.. I LOVE SNOW!

Rädda julen - Aladdin

Man har ju sett nu i ungefär en månad både på datan och teve om att en pralin från aladdin asken ska bort (för att det ska komma en ny istället). Jag gillar mest den med vit choklad men gillar också gräddnougaten (sådär).
Och nu har många röstat och de på aladdin har sett att ägglikören var den som fick minst röster. Så det är den som försvinner. För mig spelar det ju ändå ingen roll för den innehåller ju alkohol, och jag tror ändå inte att jag hade tyckt om den ändå om det inte var alkohol i den.
Och nu är ju den stora frågan vad det är för någon pralin som nu komer till asken istället, vet någon?

 Ägglikören.

 Resultatet! De har tyvärr bara skrivit ut 1:a, 2:a och 3:a. (Klicka på den så ser du nog numrena.)

Om du vill veta mer om pralinerna gå in på http://www.raddajulen.nu/ .

Jag = Läxfri!!

Heeeeeej!

Idag hade jag fysik-prov. Det gick rätt så bra!
Dansprovet fick jag inte göra om. Dansläraren sa att man aldrig fick göra det om man var borta någon gång! =S Knäppt!! Hoppas att det inte påverkar betyget!
Men det bästa är att jag har INGA läxor kvar!!!!!!! JIPPIE!! Alla har hela tiden gått runt hela veckan (förra alltså) och pratat om att de är läxfria och så har jag gått där med provet "över" mig. Men nu har jag inte heller några läxor eller prov. Känns suuuuper skönt!!
Imorgon fyller 4 i min skola år. Två i min klass, en i min "parallell" klass + en lärare i skolan! Haha! Dessutom fyller än i min klass lillasyster år också! Mycket firande alltså!
Vi brukar alltid skicka ut julkort, det är kul! Iår har vi tänkt att "göra" de själva och ta ungefär fyra bilder istället för bara en. Så nu har jag suttit och fixat lite.. <3

Heeeeeejdå! /Nissevalpen


HSM-musikalen!

Hej!

HSM-musikalen med Kevin Borg var jätte bra!! De hade verkligen fixat den bra! Lite lik filmerna men andra danser och så. Dessutom var de sista gången de nånsin visar den här i Stockholm så de skämtade lite ibland och gjorde fel med mening. T.ex. Så stod det en tjej i "Sharpays" skåp, så när hon öppnade blev hon lite skrämd. Det roligaste var att de började skratta men försökte hålla sig (alltså de som var med i musikalen). Och han som spelar Jacksons svenska röst i "Hannah Montana-serien" var han som spelade Ryan. Så man kände igen rösten från TV. Det var lite kul!
Men man fick inte ta bilder... =( Men jag tog utanför på göta lejon och innan föreställningen började inne.
Nu har jag avslutat mitt pluggande. Och jag håller tummarna att det går bra för mig imorgon!!

Ha det bra!

P.S. Laddar upp bilderna imorgon (de få jag tog) , hinner inte det idag.

Lucia + tredje advent!

Om ungefär 3 och en halvtimme ska vi åka in till stan för att se den där HSM-musikalen. Det kommer bli skojjj! Ska ta bilder! Troligtvis kommer jag lägga upp de sedan. Nu måste jag göra mig helt klar och sedan plugga till fysikprovet imorgon! OJ, jag har inte ens börjat med dansprovet än!!! GAAH! Tror att jag måste gå nu! =P

Hejdå!


I LOVE SNOW!

NU snöar det och ligger kvar på marken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jippie!!!! Ska gå ut på en promenaden med vovve, syster och pappa! =)

SES!

Vem bar den bäst?

 Phoebe Price eller Paris Hilton?

 Julianne Hough eller Vanessa Hudgens?

 Mischa Barton eller Asley Tisdale?

 Eva Longoria eller Lindsay Lohan?

Kommmentera och säg vad du tycker!!!

GRAN!!! =)

Hello!

Igår vann Erik!! Jippie! Hejade på honom och Tove (fast hon åkte ju ut förut =( ). Min kompis var där på finalen, det var säkert jätte kul för henne!
Nu har vi precis varit och köpt en gran, fast vi ska inte ta in den än.. Kanske tar in den om några dagar eller nåt sånt. När vi bar hem den (vi köpte den i närheten) så stötte taggarna på mina ben varje gång jag tog ett steg.. Så nu har jag röda prickar på mina ben som sviiiiider. USCH! Inte så skönt.
På söndag, alltså imorgon =P, ska vi (i familjen) åka och titta på den där HSM-musikalen med Kevin Borg på Göta Lejon! När jag var i Tyskland fick vi julklappspengar från min farfar, vi fick rätt så mycket, så att vi skulle kunna gå och titta på något. Så det ska bli kul! Det är dessutom sista sista dagarna (idag och imorgon) man kan se den i Stockholm. Efter den här helgen slutar de att visa musikalen. Så vi hann precis!
På måndag har jag fysikprov och dansförhör! Två dagar innan jag slutar!! Typiskt! =( Men det är bara för att jag var i Tyskland när de i min klass gjorde dem.
Nu börjar det kännas som lite mer jul. Igår åt vi lussebullar, idag har vi köpt gran och det är snart julafton. MEN det snöar inte!!! Jo, fast det är inga minusgrader just nu, så det ligger inte kvar på marken!! =( Men det ska tydligen snöa nästa vecka och vara ungefär -10 grader! Jippie! Hoppas verkligen att det snöar på julafton (och ligger kvar på marken)! =)
Det här blev ett rätt så långt inlägg. Måste sluta nu för att jag måste plugga! =(

Ha en trevlig helg! Kraaaaam <3


8 dagar kvar till jullovet!

Hejhej!

Åh, typiskt skrev precis ett inlägg men det försvann.
Bara för att jag har varit borta nu från skolan så måste jag göra fysikprovet nästa måndag. De i min klass gjorde det igår. Men nu har jag skrivit min egna sammanfattning om alla godkänt frågor. Så nu är jag lite gladare. Tar vg och mvg frågorna imorgon.
Jag har också dansförhör nästa vecka, om gammeldansens historia.. Lite ointressant =S.
Nu är det bara 8 dagar kvar till skolan slutar. Det ska bli skönt med jullov med jag kommer sakna mina kompisar!!

Nu måste jag gå! Ha det bra! /Nissevalpen

 Den här bilden älskar jag! <3 Jul e underbart! =P

Juldesign!!

Nu har jag fixat designen! Vad tycks?

P.S. Alla bilder i headern har jag tagit, (i Tyskland, nu när vi var där). Men bakgrundsbilden har jag inte tagit.

Tyskland!

Hej!

De senaste dagarna har jag varit i Tyskland, har därför inte kunnat blogga. Vi var där och hälsade på släktingar. Det var jätte kul!
Fast på måndag måste jag göra prov som de redan har gjort i klassen.. =(  Fast det är bara två prov =P
Imorgon ska jag till skolan, det ska bli kul att se alla igen!
Jag funderar på att göra en juldesign, får se om jag hinner.

Hejdå!



  • Till bloggens startsida


  • Heej! Jag är en tjej som bara älskar att fota. Jag fotar nästan allt jag ser och min dröm är att bli fotograf. På fritiden går jag på dans, och det är ett annat stort intresse. Hoppas att du gillar min blogg och mina bilder! :D